BellaLab RetinaPlus Saffron

Atgal Pirmyn Prekės nuotrauka
Cena: 57.95 EUR   Naroči

Prehransko dopolnilo BellaLab RetinaPlus Žafran lahko najdemo v drugih oblikah, kot so žafran, lutein, zeaksantin in mezozeaksantin, pa tudi vitamini A, C, B2, E, cink in pekač.

Žafran je znan tudi kot žafran krokus (Crocus sativus). Nitkasto oblikovane brazde cvetov pravega žafrana crocus tegajo le 10 miligramov vsak, vsak cvet žafrana crocus pa ima le tri brazde. Tako velja, da za 1 kilogram surovega materiala saffrana potrebujemo 150-200.000 cvetov. Če pa je krokus žafran pražen v nosu, ne pade na skalo. Čim prej imajo pravico izkoristiti pogoje, določene v tej uredbi.

Vendar so Iran, Turčija, Grčija in Španija predstavniki Irana, ki predstavlja 90% celotne proizvodnje.

Ime saffran prihaja iz arabske besede 'a'far' ki ki pomeni rumen. Žafran Jedi obarva svetlo rumeno. Jafran sem v evropskem latinskem pomenu poleg žafrana.

Eksotične države se ukvarjajo s pristopom Egipta, Asircev in Perzijcev z ozemlja grškega cesarstva. V primeru zdravil za prehrano ljudi, parfumerij, aromatičnih ali aromatičnih snovi se lahko uporabljajo za proizvodnjo sadja in zelenjave.

Lutein in zeaksantin izhajata iz karotenoidov, ki so prisotni v celotnem rakotvornem stanju. Karotenoidi so oranžni, oranžni in zeleni. Znano je, da so te šestnajst zamudnikov antioksidanti, ki so najprej v zraku.

Lutein najdemo tudi v zelenem seznamu zelenjave, kot so spinča, zelje itd., Najdemo ga tudi v rumenjaku in temno obarvanih sadežih. Zekksantin, ki ga je mogoče kopirati v zelene liste, je v papirju, valovit, v žafranu.

Vitamin C se celici doda z oksidacijo in je zato primeren za prehrano in ekstrakcijo ljudi.

Vitamini in cink ravno tako pomagajo pri zaščiti celic pred oksidantijijimi poškodbami.

Cink pritisne sredi normale in vsebuje vitamin A.

V normalni količini se doda vitamin A.

Riboflavin (vitamin B2) drži energijo v telesu in normalno, ki je normalno prisoten v živalskem sistemu in normalizira membrano in telo.

Uživanje: Vzemite eno tableto in dan, priporočljivo s hrano. Previdnostni ukrepi se ne smejo uvesti.

Žafran, lutein in zeaksantin - o tem govori država. Tako je s pomočjo in absorpcijo zdravila BellaLab.

Sestavine: L-askorbinska kislina, koruzni škrob, sredstvo proti strjevanju: magezijeve trdne maščobne kisline, sredstvo proti strjevanju: silicijev dioksid, DL-alfa-tokoferil acetat, lutein, emulgator: obdelovalni kinezin, mezo-zeja acetat, bakrov glukonat.

1 kapsula vsebuje (RVH *,%): 150 mg (188%) vitamina C, 24 mg (200%) vitamina E, 20 mg luteina, 10 mg (100%) cinka, 5 mg mezo-zeaksantina, 3 mg razširjenega žafrana , 2 mg zeaksantina, 800 μg (100%) vitamina A, 0,5 mg (50%) bakra.

* Ime podjetja

Zaprtje: Predpisana je 1 kapsula na dan.

Pakiranje: 1. paket, ki vsebuje 90 tablet. Cena za komplet je 57,95 EUR.

Proizvajalec: TopFormula Healthcare AB, Fridhemsvägen 3, 602 13, Norrköping, Švedska.

Distributer: DirectMarketing OU, Narva mnt 5, Tallinn.

Prašau pirma pasirinkti prekes
Prašau įvesti kiekį
Paieška laikinai išjungta