BellaLab “Omega-3 Ubiquinone”

Atgal Pirmyn Prekės nuotrauka
Cena: 57.95 EUR   Naroči

Prehransko dopolnilo BellaLab Omega-3 Ubiquinone v obliki Kaneka® CoQ10 je visoko kakovosten izdelek, označen z oznako Naturally Swedish. To je pripravek, katerega glavne sestavine so dokozaheksaenojska kislina (DHA), ki vsebuje za zdravje še posebno pomembne sestavine ali drugače imenovane omega-3 maščobne kisline, kot tudi koencim Q10 (imenovan tudi ubikinon), ki je naraven, v maščobi topen antioksidant.

Maščobne kisline so gradbeni material celic človeškega telesa, ki so ključne za zagotavljanje normalnega delovanja naših celic, mišic, živcev in vseh organov. Študije so potrdile, da DHA pomaga pri vzdrževanju normalnega delovanja možganov. 60 odstotkov človeških možganov je sestavljenih iz maščobe in 35% iz polinenasičenih maščobnih kislin, predvsem DHA in arahidonske kisline. Mimogrede, če možganom primanjkuje Omega-3 maščobnih kislin, jih nadomestijo manj vredne maščobe, kot so omega-6 ali celo nevarne transmaščobne kisline, ki zmanjšajo elastičnost celične membrane in ovirajo prenos signalov med nevroni. DHA in EPA (eikozapentaenojska kislina, element DHA) ravno tako pomaga pri normalnem delovanju srca. Odkrili so, da so maščobne kisline ključne pri proizvodnji hormonom podobnih spojin, ki pomagajo uravnavati krvni tlak, srčni utrip in strjevanje krvi. DHA pomaga tudi pri vzdrževanju normalnega vida.

Človeško telo naravno ne proizvaja tako pomembne snovi za zdravje, zato je potrebno dopolnilo omega-3. Glavni vir omega-3 so mastne morske ribe, kot so losos, skuša ali polenovka. DHA je možno najti tudi v drugih morskih izdelkih, kot so ostrige, kaviar, alge, kot tudi oreščki, laneno seme, španski žajbelj (chia), konopljina semena in drugi.

Pozitivni učinki na možgane in vid so vidni z dnevnim vnos 250 mg DHA, kar je količina, ki jo vsebuje ena kapsula Omega-3 Ubiquinone.

Poleg tega tega je to prehransko dopolnilo, obogateno s koencimom Q10 z oznako Kaneka. Kaneka Corporation, farmacevtsko in kemijsko podjetje, ustanovljeno 1949 na Japonskem, proizvaja visokokakovostne sestavine za industrijo prehranskih dopolnil, kozmetike, industrijah hrane in pijače. Q10, ki ga proizvaja Kaneka je biološko enakovreden naravno proizvedenemu Q10 v človeškem telesu.

Koencim Q10 je snov podobna vitaminom, ki jo najdemo v vseh naših celicah. Odgovoren je za zaščito celic, hkrati pa je vključen v proces proizvajanja energije v vsakem od naših teles. To snov proizvaja naš organizem, saj je potrebna za normalno delovanje celic. Vendar pa pri ljudeh nad 30 letom starosti količina te snovi v telesu začne upadati. Hkrati se Q10 zmanjša pri nekaterih boleznih, kot so srčno-žilne bolezni ali zaradi jemanja kakšnih zdravil. Raziskovalci so razkrili, da je večina teh snovi potrebnih za srce, jetra, ledvice in možgane, saj potrebujejo večino energije za njihovo delovanje.

Koencim Q10 lahko dobimo tudi s hrano, kot je rdeče meso, jetra, srčna mišica, mastne ribe, žitarice, špinača. Vendar pa dnevnega vnosa te snovi ni možno dobiti s hrano. Medtem, ko ena kapsula Omega-3 Ubiquinone vsebuje 25 mg ubikinona (koencim Q10), ki ga proizvaja Kaneka.

Uporaba. Priporočeno je jemati 1 kapsulo na dan s hrano.

Pakiranje: 1. paket, ki vsebuje 90 kapsul. Cena paketa je 57,95 EUR.

Proizvajalec: Ayanda GmbH, Am Hünengrab 20, 16928 Pritzwalk, Nemčija.

Distributer: DirectMarketing OU, Narva mnt. 5, Tallinn.

Sestava. Ribje olje, želatina, glicerol material za ohranjanje vlažnosti, sojino olje, ubikinon Kaneka®, destilirana voda, barvilo za živila železovi oksidi (črno), barvilo za živila železovi oksidi (rdeče).

1 kapsula (RVH*, %): 500 mg ribjega olja (vsebuje Omega-3 maščobne kisline: vsaj 30 mg eikozapentaenojske kisline (EPA) in vsaj 250 mg dokozaheksaenojske kisline (DHA)), 25 mg ubikinona Kaneka® (koencim Q10).

Opozorila. Nosečnice in doječe matere se morajo pred uživanjem prehranskih dopolnil posvetovati z zdravnikom. Uživanje prehranskega dopolnila ni priporočljivo za otroke, mlajše od 12. leta starosti.

Prašau pirma pasirinkti prekes
Prašau įvesti kiekį
Paieška laikinai išjungta