BellaLab “Omega-3 blueberry zinc lutein”

Atgal Pirmyn Prekės nuotrauka
Cena: 57.95 EUR   Naroči

Omega-3 blueberry zinc lutein je visoko kakovosten skandinavski izdelek, označen z oznako Naturally Swedish. To prehransko dopolnilo je kombinacija ribjega olja, borovnic, cinka in luteina, saj je namenjeno za vsakega posameznika, da s tem poskrbi za svoje splošno počutje in vid.

Glavna sestavina ribjega olja je dokozaheksaenojska kislina (DHA), ki vsebuje snovi, ki so še zlasti pomembne za zdravje, ali omega-3 maščobne kisline. Študije so potrdile, da DHA pomaga pri vzdrževanju normalnega delovanja možganov. DHA je pomembna sestavina tudi za srčno mišico, saj so odkrili tudi, da DHA in EPA (eikozapentaenojska kislina je sestavina DHA) pomagata pri normalnem delovanju srca. Odkrili so, da so maščobne kisline ključne pri proizvodnji hormonom podobnih spojin, ki pomagajo uravnavati krvni tlak, srčni utrip in strjevanje krvi. DHA pomaga tudi pri vzdrževanju normalnega vida. Pomanjkanje omega-3 v prehrani ravno tako otežuje ohranjanje zdravja oči, saj je DHA pomemben del strukture očesne mrežnice.

Maščobne kisline so gradbeni material človeškega telesa, ki so ključne za zagotavljanje normalnega delovanja naših celic, mišic, živcev in vseh organov. Človeško telo naravno ne proizvaja tako pomembne snovi za zdravje, zato je potrebno dopolnilo omega-3. Glavni vir omega-3 so mastne morske ribe, kot so losos, skuša ali polenovka. DHA je možno najti tudi v drugih morskih izdelkih, kot so ostrige, kaviar, alge, kot tudi oreščki, laneno seme, španski žajbelj (chia), konopljina semena in drugi.

Pozitivni učinki na možgane in vid so vidni z dnevnim vnos 250 mg DHA, kar je količina, ki jo vsebuje ena kapsula Omega-3 blueberry zinc lutein.

Borovnica je mala temna jagoda, ki vsebuje številne snovi z dobrimi lastnostmi in pozitivnimi učinki, ki so zelo cenjeni v ljudski medicini, predvsem zaradi njihovega učinka na oči. Poleg sladkorjev (glukoza, fruktoza in saharoza), borovnice vsebujejo pektine, strojila, pigmente, limone, jabolčne in mlečne kisline, eterična olja, vitamine (C, B1, B2, P, PP), mineralne elemente (železo, mangan, kalij, natrij, kalcij, magnezij, fosfor, cink, itd.).

Druga sestavina tega prehranskega dopolnila, cink, je element v sledovih, ki ravno tako pomaga pri ohranjanju normalnega vida. Cink je na splošno potreben za veliko bioloških funkcij v telesu, med drugim je pomemben za presnovo vitamina A. Cink kot element v sledovih ima antioksidacijske lastnosti. Cink lahko najdejo v mesu, siru, kaši, fižolu, orehih, govedini, puranu meso, rakih in mehkužcih (ostrige, kozice, jastogi) ter jajcih.

Medtem ko je lutein naravni karotenoid. Karotenoidi so naravna sredstva za barvanje, ki dajo rumeno, oranžno in rdečo barvo večjemu številu sadja in zelenjave. Lutein v tem prehranskem dopolnilu je pridobljen iz rastlin te barve – ognjiča in žametovke (poznani tudi kot klinčki). Obe rastlini imata zdravilne lastnosti in se že dolgo uporabljata v ljudski medicini. Lutein med drugim deluje kot antioksidant in pomaga zaščititi celice v človeškem telesu pred poškodovanjem. Lutein se kopiči v očesni mrežnici in znanstveniki ta material povezujejo z zdravjem oči. V naravi lutein najdemo v zelenih listih zelenjave - špinači, zelju, itd., jajčnih rumenjakih in temno obarvanih sadežih.

Če v vaši prehrani primanjkuje takih živil, bi bilo morda smotrno premisliti o jemanju ustreznih prehranskih dopolnil.

Izdelek Omega-3 blueberry zinc lutein by BellaLab je kombinacija vitaminov in elementov v sledeh, ki so pomembni za vzdrževanje splošnega zdravja našega telesa in normalnega vida ter zaščito oči.

Da bi dosegli najboljše rezultate, je potrebno to prehransko dopolnilo uživati redno skupaj z ustrezno prehrano in zdravim načinom življenja. Upoštevajte, da je odziv vsakega telesa na prehransko dopolnilo odvisen od vsakega posameznika.

Uporaba. Priporočeno je jemati 1 kapsulo na dan s hrano.

Pakiranje: Set 1 paketov iz 90 kapsul. Cena paketa je 57,95 EUR. 

Proizvajalec: Ayanda GmbH, Am Hünengrab 20, 16928 Pritzwalk, Nemčija.

Distributer: DirectMarketing OU, Narva mnt. 5, Tallinn.

Sestava. Ribje olje, želatina, izvleček borovnice (Vaccinium myrtillus) v prahu (25%), glicerol za vlaženje, cinkov oksid, lutein (20%) (od ognjiča in žametovke), silicijevo polnilo, lecitin emulgator, destilirana voda, barvilo železovi oksidi (rdeče in črno). 

1 kapsula vsebuje (RVH*, %): 500 mg ribjega olja (vsebuje Omega-3 maščobne kisline: vsaj 30 mg eikozapentaenojske kisline (EPA) in vsaj 250 mg dokozaheksaenojske kisline (DHA)), 30 mg izvlečka borovnice (Vaccinium myrtillus) v prahu (25 %), 10 mg (100%) cinka, 10 mg luteina (20%) (od ognjiča in žametovke)). 

* - Referenčna vrednost hranilnih snovi

Opozorila. Nosečnice in doječe matere žensk morajo pred uživanjem prehranskih dopolnil posvetovati z zdravnikom. Uživanje prehranskega dopolnila ni priporočljivo za otroke, mlajše od 12. leta starosti.

Ne hranite na temperaturi nad 25°C. Hraniti izven dosega otrok.

Prašau pirma pasirinkti prekes
Prašau įvesti kiekį
Paieška laikinai išjungta