Olio del Re PURE BALSAM DROPS

Atgal Pirmyn Prekės nuotrauka
Cena: 47.95 EUR   Naroči

Ta izdelek, ki ga odlikuje inovativnost, naravnost in kakovost, lahko okrepi vaše telo in izboljša splošno počutje. Ta izdelek vsebuje različna eterična olja: Niaouli (Cajeput ali beli čajevec), meta, borove iglice, bosvelija in mira. To je še posebno čist izdelek, saj se prodaja v stekleni embalaži, ker bi se plastične enostavno stopile!

Že od nekdaj so se eterična olja uporabljala za parfume, mila, kadila, danes pa se uporabljajo tudi kot alternativa tradicionalni kozmetiki in so se še posebno dragocena, saj ne vsebujejo umetnih kemikalij. Po drugi strani pa so bila eterična olja dolgo časa cenjena zaradi svojih farmakoloških lastnosti - antiseptični učinek, pozitivni učinki na dihalni sistemi, prebavni sistem in kožo. Aromaterapija se na splošno uvršča v alternativno medicino, saj pomaga krepiti zdravje in izboljšati razpoloženje. Eterična olja se absorbirajo preko kože ali z inhalacijo.

Olje ‘Olio del Re PURE BALSAM DROPS’ je izdelek, ki je obogaten z mešanico 5 koncentriranih in naravnih eteričnih olj. Gre za izdelek, ki pomaga pri obnovi naravnega, nemotenega in zdravega postopka dihanja, s čimer izboljša naše počutje in kakovost življenja.

Sestavine: Olje listov mete, limonena, olje iglic borovca, olje Niaouli (Cajeput), olje bosvelije, olje mire, linalol, euganol. Količina: 33,5 ml. Izdelek je bil dermatološko testiran, ni bil testiran na živalih, ne vsebuje glutena, vazelina, tekočega parafina, parabenov, prezervativov, sintetičnih, aromatičnih sestavin.

To olje vsebuje:

Sestavina Pozitivni učinek na telo

Cajeput ali beli čajevec

Je drevo, ki ga najdemo v Indoneziji, Avstraliji in na Madagaskarju. Eterično olje je destilirano iz listov in se uporablja za inhalacije in masaže prsi ter zdravljenje prehladov, gripe, vnetij dihal. Antiseptično učinkuje pri prehladnih obolenjih, uporablja se pri zdravljenju aken, herpesa, ran, krčih v mišicah, učvrsti in napenja kožo.

Meta

Meta je zelo razširjena tako v kuhinji kot medicini in zaradi svojih antiseptičnih lastnosti ter pozitivnega učinka na prebavo velja za eno najbolj popularnih domačih zelišč. Meta se tradicionalno uporablja pri znižanju povišane telesne temperature in glavobolu. Po Ayurvedi meta lajša izkašljevanje, aktivira delovanje ledvic, lajša simptome astme, zmanjšuje migrene in bolečine v sklepih.

Osnovne sestavine borovca

Bor je zelo razširjen v severnih delih Evrope, njegova aroma pa izboljša dihanje, krvni obtok in metabolizem, pomirja živčni sistem in izboljša razpoloženje. Osnovne sestavine bora so koristne za paciente z boleznimi pljuč.

Bosvelija

Bosvelija (sveto kadilo) prihaja iz držav Srednjega Vzhoda. Že od davnih časov iz nje pridobivajo kadilo. Bosvelija se uporablja v kozmetiki, saj obnavlja kožo in jo učvrsti, zmanjša brazgotine ter deluje antiseptično.

Mira

Rozina mire prihaja iz dreva mire v Egiptu. Že v davnih časih so miro uporabljali za parfume, kadilo, v medicini, še posebno pa je bilo cenjeno mazilo mire za rane. Eterično olje mire deluje antiseptično, zmanjšuje vnetja, pospešuje zdravljenje, primerno je za zdravljenje vlažnih, težko zaceljivih ran, glivic med prsti, razpokane kože. Hkrati pa mira lajša izkašljevanje in je tako primerna za masaže ter inhalacije. Mira tudi krepi lasne mešičke, pomaga pri zdravljenju aken in luskavice, hkrati pa ima pomirjevalne lastnosti.

Pakiranje: 1 ampula v prodaji, 33,5 ml. Cena paketa je 47,95 €. Slika prikazuje ampulo in škatlo z zapakirano ampulo.

Proizvajalec: Zuccari srl, Viale del Commercio 66/68, Trento, 38121, Italija

Distributer: DirectMarketing OU, Narva mnt 5, Talin, Estonija

Prašau pirma pasirinkti prekes
Prašau įvesti kiekį
Paieška laikinai išjungta