BellaLab Fish Collagen Peptides (3%) Face Masks

Atgal Pirmyn Prekės nuotrauka
Cena: 64.95 EUR   Naroči

Celo pri najdražjih maskah ni vedno enostavno poznati količino kolagena v izdelku. V lepotni industriji je standardna količina kolagena v luksuznih, visokokakovostnih maskah lahko različna, od 1 % do 3 %; vendar pa se ne odločijo vsi proizvajalci za to, da bi razkrili številko. V cenejših izdelkih pa je količina kolagena nižja od enega odstotka in je lahko tudi 0,15 % skupnega volumna. 

Beljakovinski kolagen je naravni »gradbeni« material v človeškem telesu, ki ga najdemo v koži, sklepih, tetivih, vezeh, kosteh, itd. V človeškem telesu kolagen, za katerega je značilna natezna trdnost, predstavlja med eno četrtino in eno tretjino vseh beljakovin v telesu.

Človeško telo proizvaja kolagen, vendar se njegova proizvodnja skozi leta izčrpa, zaradi česar se, najprej in predvsem, pojavijo gube na koži. Na proizvodnjo kolagena v telesu dokazano negativno vpliva povečano uživanje sladkorja, kajenje, ultravijolični žarki in določene bolezni.

Predlagamo vam, da poskusite metodo, ki je popularna v Južni Koreji, in svojo kožo nahranite s kolagenom, ki je zanjo ključnega pomena: iz embalaže vzemite listič iz posebnih vlaken in ga namestite na čisto kožo na obrazu ter jo napojite s kolagenom in drugimi pomožnimi snovmi.

Vsak paket vsebuje 25 ml tekočine in to je navadno celo preveč za en postopek nanosa na obraz. Za primerjavo, najcenejše maske vsebujejo od 21 do 23 ml tekočine. Priporočamo, da odvečno tekočino nanesete na vrat, prsi, roke in druge dele telesa ter počakate, da se snovi dobro absorbirajo, navadno to traja 15-20 minut.

Maska v lističih, prepojena s tekočino s kolagenom in pomožnimi snovmi je izdelana iz vlaken, ki so proizvedena s posebno tehniko, t. i. Rayon. Tanka vlakna so izdelana iz prečiščene celuloze (obdelane celice iz lesenih vlaken), torej je material bolj naraven in ne sintetičen. 

V primerjavi s cenejšimi maskami v lističih iz sintetičnih vlaken, izdelek BellaLab tekoče zdravilne tekočine maske absorbira in jih bolj enakomerno porazdeli po obrazu. Listič se prijetno oprime kože na obrazu, zaradi česar se izboljša celoten učinek maske. 

V naši državi nismo navajeni, da bi več let obrazno masko v lističih redno uporabljali za navlažitev, nego in poživitev kože. Je pa običajen postopek v lepotilnih salonih. Kar pa je najbolj zanimivo, je to, da so v Južni Koreji, kjer so te maske blagovne znamke BellaLab izdelane, kozmetične maske del dnevne lepotilne rutine oz. obvezen postopek, ki ga ljudje izvajajo enkrat ali dvakrat tedensko, morda še celo bolj pogosto. Gre za popolnoma tradicionalen način za globljo navlažitev kože, ki ji da notranji sijaj, jo pomirja in jo neguje. 

Da bi dosegli najboljše možne rezultate, je potrebno to kozmetično obrazno masko uporabljati redno skupaj z drugimi izdelki za nego obraza, ustrezno prehrano in upoštevanjem načel zdravega načina življenja. Prosimo, upoštevajte da je odziv telesa na maske odvisen od vsakega posameznika.

Sestavine (INCI): Voda, metilpropandiol, gliceret-26, butilen glikol, betain, ksantanski gumi, alantoin, karbomer, etilheksilglicerin, polisorbat 20, trietanolamin, dinatrijev EDTA, fenoksietanol, 1,2-heksandiol, ribji kolagen (3%), parfum.

Uporaba:

1. Kožo v celoti očistite s tonikom.

2. Masko vzemite ven, jo raztegnite in nežno nanesite na obraz. Počakajte 15 do 20 minut.

3. Preostalo tekočino stisnite iz embalaže in jo z nežnimi masažnimi gibi vtrite v vrat, na oprsje ali komolce.

Možna uporaba maske: 

  • Zamrznitev maske: pred uporabo masko hranite v hladilniku.
  • Segrevanje maske: masko pred uporabo za 2 do 3 minute namočite v toplo vodo (50 –60 °C). 

Proizvajalec: Sindo P&G Co., Ltd., 401, Aenggogae-ro, Namdong-gu, Incheon, Južna Koreja. 

Distributer: DirectMarketing OU, Narva mnt 5, Tallinn.

Pakiranje: 1 paket iz 15 mask. Cena paketa je 64,95 EUR.

Prašau pirma pasirinkti prekes
Prašau įvesti kiekį
Paieška laikinai išjungta