BellaLab Astaxanthin

Atgal Pirmyn Prekės nuotrauka
Cena: 57.95 EUR   Naroči

Prehransko dopolnilo odlikujejo njegova inovativnost, kakovost in naravnost. Njegovo ključno sestavino, astaksantin, je proizvedlo islandsko podjetje Algalif Iceland, ki uporablja najnovejše tehnologije in le obnovljive energije.

Ključna sestavina tega prehranskega dopolnila je 4 mg astaksantina, ki je naravni antioksidant, znanosti poznan kot najmočnejši, saj je kar 6.000-krat močnejši kot dobro poznani vitamin C.  

Če ena kapsula tega prehranskega dopolnila vsebuje 4 miligrame astaksantina (100 %), lahko ocenimo da to ustreza približno 24 gramom vitamina C, medtem ko ena navadna kapsula ali tableta vitamina C za odrasle vsebuje med 0,5 in 1 gramom.

Prehransko dopolnilo je obogateno z oljem sončnic in navadnega rumenika, kot tudi izvlečkom rožmarina.

Astaksantin je naravni karotenoid (organski barvni pigment), ki ga proizvajajo alge v obrambi pred težkimi podnebnimi razmerami. Ljudje ga poznamo kot enega najmočnejših naravnih oksidantov. Njegova učinek potrjujejo številni znanstveniki in klinični testi. 

Naše celice nenehno napadajo prosti radikali, ki so rezultat onesnaženega okolja, nezdrave hrane, pomanjkanja sončne svetlobe, kajenja, stresa, da ne omenjamo škodljivih organizmov, kot so virusi in bakterije. Antioksidanti pomagajo pri premagovanju učinkov škodljivih prostih radikalov na človeške celice in obnovi oksidativnih poškodb. 

Podjetje Algalif, s sedežem na zelo čisti Islandiji, je vodilno svetovno podjetje za proizvodnjo premium astaksantina. 

Podjetje astaksantin proizvaja iz alg, bolj natančno mikroalg, poznanih pod latinskim imenom Haematococcus pluvialis. Tehnološko izredno napreden postopek uporablja le obnovljivo geotermalno energijo, prednost čiste islandske vode.

Za proizvodnjo astaksantina je podjetje Algalif ustvarilo edinstven, zaprt, tristopenjski sistem gojenja mikroalg.

Pridobljen premium astaksantin nosi blagovno znamko Astalíf®. Izdelek, ki je prejel kar nekaj mednarodnih nagrad, je na voljo kot 5 % ali 10 % koncentracija; to prehransko dopolnilo BellLab pa uporablja 10 % premium sestavino. 

Končni izdelek ne vsebuje nobenih genetsko spremenjenih nečistoč ali sledi težkih kovin, v ZDA je prepoznan kot varen izdelek, v Evropi pa kot inovativen izdelek; poleg tega ima tudi ustrezne Halal in Kosher certifikate za trge na Srednjem Vzhodu. 

Sestava. Olje navadnega rumenika in sončnic (bogato z oleinsko kislino), želatina (iz rib), glicerol - sredstvo za zadrževanje vlage, prečiščena voda, izvleček rožmarina, astaksantin (iz alg (Haematococcus pluvialis)).

Vsaka kapsula vsebuje: 505 mg olja navadnega rumenika in sončnic (bogato z oleinsko kislino), 6 mg izvlečka rožmarina, 4 mg astaksantina.

Uživanje. Priporočeno je vzeti 1 kapsulo dnevno po obroku.

Opozorila. Prehranska dopolnila niso priporočljiva za nosečnice, doječe matere in otroke do 13. leta starosti.

Pakiranje: Set 1 paketov iz 90 kapsul. Cena paketa je 57,95 EUR. 

Proizvajalec: Ayanda GmbH, Am Hünengrab 20, 16928 Pritzwalk, Nemčija.

Distributer: DirectMarketing OU, Narva mnt. 5, Tallinn.

Prašau pirma pasirinkti prekes
Prašau įvesti kiekį
Paieška laikinai išjungta